bloggen Sisterz

Blogger gezocht!

Ik val maar gelijk met de deur in huis: ik ben op zoek naar één of meerdere bloggers voor Sisterz. Na het succes van de ‘Reis mee met Antonette‘-serie, lijkt het me te gek om opnieuw een poosje ‘mee te kijken’ in iemands leven. Misschien het jouwe? 

Waarom werkt een soapserie zo goed? En waarom volg je bepaalde mensen op Instagram? Omdat je je op de een of andere manier verbonden voelt met degene ‘aan de andere kant’. Omdat ze herkenbare situaties meemaken. Omdat je dezelfde waarden deelt. Of misschien wel omdat je intens meeleeft met wat diegene meemaakt. Kortom: het doet wat met je.

Jouw verhaal

Als journalist geloof ik heilig in het delen van die verhalen. Het verbindt mensen in een wereld waarin saamhorigheid soms ver te zoeken is. We kunnen van elkaar leren, elkaar inspireren en bemoedigen. Te gek, toch?

Voor Sisterz zoek ik één of meerdere vrouwen:

  • tussen de 20 en 50 jaar
  • die voor een ingrijpende verandering in hun leven staan of daar middenin zitten (denk aan het verlies van een dierbare, een ziekteproces of de start van een vruchtbaarheidstraject)
  • of ergens naartoe leven, zoals een bijzondere pelgrimstocht, een sprookjeshuwelijk of een langverwachte adoptieen daarover één keer in de twee weken willen bloggen voor Sisterz. Je hoeft geen schrijftalent te zijn: ik redigeer je blogs met liefde.

    Mail me

    Ben jij er klaar voor om jouw verhaal te delen met een groter publiek? Stuur me dan even een mailtje of DM me op Instagram. Ik zie uit naar je reactie.

Laat een reactie achter