Sieraden van Goudzoecker

Zes vrouwen, zes mooie ondernemingen

Ik ben een cheerleader in hart en nieren (maar zonder pompoms). Daarom zet ik met liefde vrouwen in the spotlights die iets moois doen. Die met hun dienst of product jouw leven makkelijker, leuker of waardevoller maken. Deze zes vrouwen doen dat, elk op hun eigen manier. 

Elisabeth van den Bos, Mamaz

Elizabeth van den Bos

Herken je dat gevoel? Je bent een tijdlang opgeslokt geweest door je eigen wereld, door zwangerschap, ziekte, zorgen of verlies. Nu besef je dat het een flinke uitdaging is om die bubbel te doorbreken.

Aan de ene kant snak je ernaar, aan de andere kant vraag je je af hoe en als wie? Je verlangt naar die sprankelende, energieke vrouw die diep vanbinnen in jou schuilt.

Als je het mij vraagt, is het nu de tijd om de vrouw die in jou zit weer echt te leren kennen en haar de aandacht te geven die ze verdient.

Ik ben Elisabeth, moeder van drie meiden, coach, inspirator en het gezicht achter MAMAZ, dat staat voor meer aandacht voor mama ZELF. 

Bij MAMAZ vind je dé (online) plek waar jij echt even JIJ kunt zijn. Met een warme community van mede-mama’s, heerlijke retreats en coaching, om stil te staan, op te laden en jezelf opnieuw te ontdekken. Zonder excuses en zonder schuldgevoel lekker in je vel zitten. Leven, liefhebben & moederen op jouw manier, vol zelfvertrouwen en zelfliefde.

MAMAZ.nl
Instagram: elisabeth.van.mamaz.nl

Marjolijn Borgardijn, Goudzoecker

Sieraden van Goudzoecker

Ik ben begonnen met het verkopen van Vintage gouden sieraden in 2020. Eerst uit eigen collectie. Omdat dit een groot succes was en het zoeken naar goede Vintage sieraden soms echt een speurtocht is, onstond Goudzoecker.

Ik koop de vintage sieraden uit mijn collectie allemaal in Engeland of Italië. Daar heb ik nu een aantal vaste en betrouwbare connecties. Mijn Engels is goed, mijn italiaans iets minder :-).

Goudzoecker heeft inmiddels een trouwe groep dames die zo nu en dan hun collectie willen uitbreiden met een nieuw sieraad. Door vintage goud te kopen doe je ook meteen een goede investering. (Tip!) Ik ben zelf groot voorstander van duurzame producten. Geen fast fashion. En dat geldt dus ook voor de sieraden die ik verkoop.

Ik koop trouwens ook veel in op maten die ik zelf pas. Zo draag ik een deel van mijn collectie ook zelf. Een wandelende etalage. Alle foto’s die ik plaats op Instagram maak ik zelf. Daar kan ik dan meteen ook mijn creativiteit in kwijt.

Het persoonlijke contact die ik heb met mijn klanten vind ik heel waardevol. Een sierraad heeft ook vaak verbinding met een herinnering, persoonlijke prestatie, een mooi moment. En daar krijg ik dan vaak ook een stukje van mee. Super tof toch!

Instagram: Goudzoecker

Jeanine, Zacht er zijn

Jeanine van Brummen, Zacht er zijn

Met Zacht er zijn wil ik de wereld een beetje zachter maken. Niet door alles wat hard is te veranderen. We hebben ook sterke leiders nodig. Zacht er zijn is er juist voor mensen die zelf al zacht zijn. Mensen die zich eerder onzichtbaar maken en zichzelf wegcijferen.

Omdat juist deze zachte mensen vaak denken dat zacht zijn lastig is.

Omdat je daardoor te gevoelig bent. Te snel de last van anderen op je neemt. Omdat je niet begrepen wordt en vaak zelfs gekwetst bent. Omdat je zo vaak is verteld dat je harder moet zijn, meer voor jezelf op moet komen, zelfverzekerder moet zijn. En dus ben je gaan geloven dat je niet goed genoeg bent.

Maar er is helemaal niks mis met je. En ook niet met je zachtheid. Het is juist een onwijs mooie kwaliteit. Het is een enorme krachtbron, voor jezelf en voor anderen, en de wereld is er ontzettend aan toe dat jij die laat zien. Dus accepteer jezelf en je zachtheid. Je bent zo mooi zoals je bent. Dat mag je geloven en laten zien. En als je daarin ondersteuning zoekt, laat je me dat dan weten?

Instagram: Zachterzijn

Diana, Stories of Light

Diana Juijn, Stories of Light Photography

Hi, ik ben Diana, en ik zet graag voor jou de tijd even stil door het vangen van jouw liefdevolle momenten in beeld. Als gezinsfotograaf ben ik het liefst iedere dag op pad om schattige baby’tjes, stralende liefdeskoppels in verwachting of gezinnen te fotograferen. Gewoon, zoals ze zijn.

Alhoewel… ik geef je graag dat beetje extra. Heb je geen idee wat je aan moet trekken tijdens je fotoshoot? Geen probleem, ik denk met je mee. Je kunt zelfs prachtige jurken voor jezelf en eventuele kleine meisjes lenen uit mijn speciale client closet. 

Ik fotografeer bij jou thuis (lekker makkelijk, want je hebt alles bij de hand), heerlijk buiten in de natuur op mijn vaste plekjes, jouw lievelingsplek, of in mijn studiosetting thuis. En dit alles op een ongedwongen, liefdevolle manier met veel geduld en een vleugje humor.

Een fotoreportage geeft zoveel plezier, om te doen maar zeker ook het resultaat. De schattige gezichtsuitdrukkingen die je zelf eigenlijk nooit goed op de foto krijgt, je eigen ontspannen uitstraling (wie maakt anders die foto’s?) en dat met een mooi sausje zodat het rechtstreeks aan de muur kan om iedere dag te kunnen bewonderen.

Het lijkt me onwijs leuk om jou en je liefdes te fotograferen! Ik hoor graag van je.

storiesoflight.nl
Instagram: @storiesoflightphotography

Valerie Kolkman, Praktijk Inwezig

Valerie Kolkman, Praktijk Inwezig

Veerkracht & Herstel, twee woorden die onder mijn praktijknaam Inwezig in mijn logo staan.
Twee belangrijke woorden voor mij die aansluiten bij mijn manier van werken. Ik werk met iemand aan het verruimen van veerkracht maar ook met de combinatie van de veer en de kracht. Herstel betekent voor mij, het herstellen na een ingrijpende gebeurtenis, een verlies of stressvolle periode. Maar staat ook voor het herstellen van dat wat er in ons lichaamsgeheugen ligt opgeslagen. Om weer je werkelijke behoeften terug te kunnen vinden.

Werken met poppetjes (tafelopstellingen), een creatieve canvas, vilt of andere materialen, toffe touwtjes en vloerankers. Allemaal manieren die ik inzet om voorbij de taal te komen om je uit te drukken. Door werkelijk te doen krijg je een andere ervaring, een nieuw inzicht en ruimte. Er is altijd een manier die bij je past.

Ik verzorg diverse workshops, inloopmomenten en individuele sessies. Ook werk ik voor (zorg) organisaties op verschillende manieren. Je kan meer informatie vinden op mijn website hierover en je mag natuurlijk altijd contact opnemen om je vraag te stellen.

Ik ben Valerie van praktijk Inwezig. Creatief, zorgvuldig, afgestemd en fijngevoelig. Ik ontmoet je graag.

Praktijk Inwezig 
Instagram: Praktijk Inwezig

Joanne, Joanne Helps

Joanne van Joanne Helps

Ik ben Joanne, moeder, vrouw (van een militair) en zwangerschapsbegeleidster.
In mijn praktijk bied ik zwangerschapsbegeleiding aan met een focus op ademhaling en het creëren van een band met jouw baby (of babies). Dit doe ik tijdens 1 op 1 sessies of in kleine groepjes van maximaal vier aanstaande moeders.

De groepsgrootte hou ik bewust klein, waardoor er een intieme sfeer ontstaat waarin elke deelnemer persoonlijke aandacht krijgt en waarin jij je comfortabel voelt om je open te stellen.

We starten met yoga oefeningen om tot jezelf te komen en de drukte even van je af te laten glijden. Één van de andere belangrijke aspecten van mijn begeleiding is het aanleren van ademhalingstechnieken die niet alleen tijdens de zwangerschap en de bevalling van pas komen, maar die ook helpen bij het beheersen van eventuele stress en angst. Door gefocust adem te halen en je bewust te worden van deze ademhalingen, leer jij om te ontspannen en je steeds meer in verbinding te voelen met jouw lichaam en de baby.

Daarnaast wordt er tijdens de sessies veel aandacht besteed aan het creëren van een emotionele band tussen jou als aanstaande moeder en jouw baby in de buik. Door middel van visualisaties, meditaties en zachte aanrakingen word je aangemoedigd om bewust contact te maken met jouw ongeboren kind. Dit kan helpen bij het versterken van de ouder-kindrelatie nog voordat de baby geboren is en bij het bevorderen van een gevoel van rust en vertrouwen bij zowel moeder als baby.

Joannehelps
Instagram: Joannehelps

Laat een reactie achter