Petra - We delen wat we hebben

In the spotlight: Petra Lumalessil van ‘We delen wat we hebben’

Soms kom je van die pareltjes tegen waarvan je denkt: dit zouden meer mensen moeten weten. Dat kan een (duurzaam) product zijn, een bijzondere dienst of een prachtig plekje. In deze rubriek zet ik mijn vondsten graag in de spotlights. Vandaag: Petra Lumalessil van We delen wat we hebben. 

Wie ben je?

“Ik ben Petra Lumalessil. Met mijn bedrijf WDWWH (we delen wat we hebben) creër ik voor iedereen die gebrokenheid kent een plek van verbinding, hoop en erkenning. Dat doe ik door het delen van verhalen bij de persoonlijke items die ik met mijn borduurmachine maak.”

Hoe is ‘We delen wat we hebben’ ontstaan?

“Als we eerlijk zijn, kennen we allemaal wel een soort van gebrokenheid. Een gebroken relatie, gebroken droom, gebroken gezondheid of …. WDWWHH ontstond vanuit het delen van mijn persoonlijke gebrokenheid. In 2018 kreeg ik namelijk een hersenvliesontsteking tijdens mijn zwangerschap.

Ik begon met het schrijven van een blog en kreeg inspiratie voor het maken van een tastbaar product: een t-shirt met daarop de tekst: ‘Gracefully broken.’ Dat nummer luisterde ik veel in het ziekenhuis.

Petra van We delen wat we hebben

Sindsdien heb ik voor meer dan honderd mensen een custom made item met persoonlijke tekst mogen maken. Mensen voor wie hun gebrokenheid een andere betekenis heeft gekregen door Gods genade. Feestkledij, in plaats van gebrokenheid. Ieder item herinnert aan die genade en vertelt een persoonlijk verhaal dat erkenning, verbinding en hoop creërt door het te delen.”

Wat maakt jouw producten bijzonder?

“Ik verkoop custom T-shirts gemaakt van 100 % biologisch katoen, die ik stuk voor stuk borduur met persoonlijke teksten. Dat past binnen mijn kernwaarden: persoonlijk, Bijbels en duurzaam.”

Wat is het lievelingsproduct uit je eigen collectie?

“Op dit moment is dat een dames T-shirt met lange mouw: een stevig katoenen T-shirt dat je zowel sportief als elegant kunt dragen. Op de mijne staat: ‘Tōv’. Dat is Hebreeuws voor ‘God is goed’.

Wat is je droom voor WDWWH?

“Ik droom ervan dat het delen van de verhalen hoop blijft bieden aan de gebrokenen van hart. Ik hoop dat door WDWWH ons gezin tot zegen mag zijn voor anderen. Dat WDWWH mag blijven uitgroeien tot een bedrijf tot eer en glorie van Gods Koninkrijk. Ik hoop in de toekomst vanuit een groter huis de WDWWH community uit te mogen nodigen voor SHARE momenten, voor het passen van T-shirts in mijn atelier of om herstel te bieden vanuit rust in de vorm van een Herstelhuis in samenwerking met mijn man. God is goed, trouw en vol liefde. Er is altijd Hoop op zegen.”

 

Meer informatie? Check haar website of volg haar op Instagram.

Beeld: Studio Linmaakt 

Laat een reactie achter