Shantall Rovers

In the spotlight: Shantall Rovers van ConfiDANCE

Soms kom je van die pareltjes tegen waarvan je denkt: dit zouden meer mensen moeten weten. Dat kan een (duurzaam) product zijn, een bijzondere dienst of een prachtig plekje. In deze rubriek zet ik mijn vondsten graag in de spotlights. Vandaag: Shantall Rovers van ConfiDANCE. 

Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Shantall Rovers. Dochter van, zus van, vriendin van, vrouw van, moeder van en vooral mezelf. Ik werkte jarenlang in het onderwijs, maar geef nu trainingen en workshops aan diverse doelgroepen. Daarnaast heb ik samen met mijn man een bedrijf in de automotive branche. Ook run ik met een aantal vrouwelijke ondernemers een co-working space in Apeldoorn: een fijne werkplek die we graag delen met andere fijne, lieve inspirerende vrouwen.

Ik sta graag op events als presentatrice of om een ConfiDANCE workshop te geven. Mijn Island Queen soul is de leidraad en vibe die mij uniek maken en waarom mensen graag met mij samenwerken.

Hoe is ‘ConfiDANCE ontstaan?

Leuke vraag! ConfiDANCE is niet zomaar ‘ontstaan’ en ConfiDANCE is geen random ‘dansje’. Het is ook geen product dat ergens tijdens een strategiesessie is ontstaan. Ik bén ConfiDANCE vanaf het moment dat ik mij kan heugen. Als klein meisje op Curaçao was dansen namelijk een belangrijk onderdeel van mijn dagelijks leven.

‘Mijn moeder danste vroeger de sterren van de hemel’

Als kleindochter van een muzikant en met drie ooms die ook in een bandje zaten, kun je je voorstellen hoe het op de veranda van mijn oma klonk. Altijd muziek, dans en een hoop gezelligheid. Mijn moeder was een graag geziene gast op dansfeestjes want ze danste de sterren van de hemel. En dan heb ik niet over technisch dansen, maar over dansen en muziek maken met je hele zijn, met elke cel van je lijf. Dat is hoe ConfiDANCE is ontstaan.

kleine Shantall

Welke product of dienst bied je aan?

Als ik alleen kijk naar ConfiDANCE, zijn dat 1-op-1 trajecten voor leading ladies die (vaak) op het podium staan, ConfiDANCE workshops voor kleine groepen waarbij je door te dansen aan je perfomance werkt en confiDANCE movies. Bij een ConfiDANCE movie krijg je een prachtige video van jezelf, waar je als zelfbewuste vrouw schittert en van het scherm afspat.

Wat maakt jouw product of dienst bijzonder?

Ik ben ervan overtuigd dat dansen de juiste manier is om je te helpen ontdekken waar je hart van gaat dansen en ondertussen een krachtig middel is om je lichaamsbewustzijn, zelfvertrouwen en algehele presence te vergroten.

‘Als je leert hoe je je eigen ruimte inneemt en anderen hun ruimte gunt, vormen we samen een prachtige eilandengroep’

Wat is je missie?

Mijn missie is om met mijn eilandspirit iedereen te inspireren om in actie te komen om je eigen eiland te vormen: een eigen ruimte waarin jij helemaal jezelf bent en de dingen doet waar je hart van gaat dansen. Opgegroeid op Curaçao draag ik mijn hele leven het eilandgevoel bij me. Noem het gerust: Dushi Bida!
Voor die leefwijze sta ik. Het is hoe ik ben opgevoed, en wat ik iedereen gun in het leven. Als je leert hoe je je eigen ruimte inneemt, en hoe je anderen hun ruimte gunt, vormen we samen een prachtige eilandengroep. Dan kunnen we allemaal vrij zijn zoals een kind op het strand…

Wat is het lievelingsproduct uit je aanbod?

Een lievelingsproduct heb ik niet, wel een lievelingsmoment. Dat is wanneer ik iedereen met sprankelende ogen weg zie gaan van mijn training of workshop. Dát geeft mij zo’n voldaan gevoel vanbinnen.

Wat is je droom voor ConfiDANCE?

Mij droom is groter dan het ConfiDANCE concept. Ik wil iedereen om me heen leren dansen op het ritme van hun hart. Hoe groter mijn ripple, hoe meer mijn droom uitkomt. Dus bij deze een oproep aan iedereen die dit leest: doe waar je hart van gaat dansen en ik ben met liefde je cheerleader!

Beeld hoofdfoto: Aminda Fotografie 

Laat een reactie achter