meeschrijfverhaal

Meeschrijfverhaal deel 2: ‘Is dit de man op wie ik ooit hoteldebotel was?’

Hoera, Sisterz heeft een eigen meeschrijfverhaal. Wil je ook meeschrijven? Mail me dan voor vrijdag 26 mei jouw vervolg (max 150 woorden) op dit verhaal en wellicht zie je jouw versie volgende week terug in de follow-up. Je hoeft trouwens geen volleerde schrijver te zijn om mee te doen: jouw creativiteit en inspiratie is meer dan genoeg.

 

Vorige week maakten we kennis met Sara, die haar zus op een koude, grauwe cementvloer aantreft. Huilend en ontroostbaar. Maar wat is er gebeurd? Lees hieronder verder:

Rollercoaster

“Het is inmiddels een week geleden dat ik mijn zus aantrof op de koude cementvloer van ons ouderlijk huis. Wat een week! Waar ik zondag vooral verdrietig in shock was, maakte dat gevoel in de loop van de week plaats voor woede. Hoe kon ze? 

Alsof die rollercoaster aan emoties nog niet genoeg was, moest ik thuis ook alle zeilen bijzetten. De jongens vlogen elkaar om de haverklap in de haren – leuk joh, pubers – en Pim lijkt tegenwoordig op een andere planeet te wonen. Toen ik zondagavond laat het hele verhaal uit de doeken deed, keek hij me glazig aan. Daarna haalde hij z’n schouders op en mompelde: ‘Tja, ze is altijd al impulsief geweest, toch?’  

Ik wist niet wat ik hoorde. Woest beende ik de keuken in, trok de koelkast open en schonk mezelf een groot glas wijn in. Wat een lapzwans. Was dit nou de vent op wie ik ooit hoteldebotel verliefd was?”

Laat een reactie achter