meeschrijfverhaal Sisterz

Meeschrijfverhaal | Doe je mee?

Weet je wat ik vroeger vaak met vriendinnen deed als ik me de pleures verveelde? Dan pakten we allebei een briefje en begonnen een zin te schrijven. Het liefst zo gek mogelijk. Daarna vouwden we het geschreven gedeelte dubbel en wisselden de briefjes om. Het resultaat: een onsamenhangend, maar hilarisch verhaal. 

Toen ik een poosje geleden nadacht over content voor Sisterz, schoot die herinnering over het briefjes schrijven me ineens te binnen. En toen dacht ik: waarom gaan we zoiets niet met Sisterz doen?

Samen schrijven aan een uniek verhaal

Want wat is er nou leuker dan sámen een verhaal schrijven? Misschien roep jij wel – net als ik ooit deed – al jaren dat je een boek gaat schrijven, maar komt er op het moment supreme niet zoveel uit je pen. Weet je niet waar je moet beginnen of vind je het moeilijk om een goed plot te verzinnen. Laat dit meeschrijfverhaal dan een plek zijn om je heerlijk uit te leven, inspiratie op te doen, je schrijfskills te oefenen en te genieten van de verzinsels van alle andere meeschrijvers. Ik kan niet wachten om te beginnen!

Het meeschrijfverhaal: zo gaan we het doen

Hoe we het gaan doen? Nou, niet te ingewikkeld als het aan mij ligt. En als ‘baas’ van deze site ligt het gelukkig aan mij. Ik schrijf zelf de intro van het verhaal: uiteraard een spannend begin, waarmee het verhaal alle kanten op kan. Daarna is het aan jullie: in maximaal 150 woorden geef je het verhaal een vervolg. Hoe? Dat mag je zelf weten. Het spreekt voor zich dat je bijdrage op geen enkele manier kwetsend mag zijn voor anderen. Ook scheldwoorden stel ik niet op prijs.

Insturen maar

Zit je van enthousiasme op je bureaustoel te stuiteren van jouw versie op het meeschrijfverhaal? Kun je niet wachten om jouw briljante ingeving te delen met de rest van de wereld? Of in ieder geval met de volgers van Sisterz Online? Mail me dan! Uit de leukste inzendingen kies ik de leukste, spannendste of grappigste inzending. Elke vrijdag deel ik met jullie de nieuwste versie van het meeschrijfverhaal. Zo ga je in ieder geval met een goed verhaal het weekend in.

Laat een reactie achter