winactie Inwezig Praktijk

Winactie: ontvang een sessie naar keuze bij Praktijk Inwezig

Weet je wat ik zo tof vind aan Sisterz? Dat het net even dat laagje dieper gaat. Dat we niet alleen de leuke dingen des leven delen, maar ook twijfels, onzekerheden of pijn. Een safe space voor vrouwen die – net als ik – voorbij de perfecte plaatjes kijken. 

Ik merk aan alles dat Sisterz steeds meer haar eigen plekje krijgt. Meer mensen die hun verhalen willen delen, meer volgers, meer bereik. Sisterz wordt steeds meer gezien en gedragen. Daar ben ik zó dankbaar voor! Dus als je hier bent en dit leest: dankjewel.

Bijzonder berichtje

Eergisteren kreeg ik een bijzonder berichtje van Valerie Kolkman, eigenaresse van Praktijk Inwezig. Zij volgt Sisterz op Instagram en ziet dus ook wat ik daar deel. En laat dat nou net mooi aansluiten op wat zij doet…

Win een sessie bij Valerie

Valerie Kolkman, Praktijk Inwezig Valerie opent namelijk op 23 september a.s. haar eigen praktijk in Eerbeek. Je kunt bij haar terecht als je op zoek bent naar herstel. Zoals ze dat zelf zo mooi schrijft op haar website: Stress, een verlies in je leven, gebeurtenissen die voor jou ingrijpend zijn. Dit is allemaal van invloed op hoe het met je gaat. Iedereen ervaart het leven anders en kan iedereen dus ook anders reageren in bepaalde situaties. Vaak begrijpen we dit zelf ook niet helemaal. Waarom doe je wat je doet? Waarom herhaal je altijd dezelfde patronen? Waarom reageer je zoals je dat wel vaker doet?’ Je duikt niet zozeer in het verleden, maar kijkt vooral naar de toekomst: wat helpt jou nu?

Wat kies jij?

Ter ere van de opening, geeft ze een sessie weg. Aan jou. Of aan iemand die je kent en het goed kan gebruiken. Je kunt kiezen uit een tafelopstelling, een hulpbronnencanvas of een hulpbronnenwandeling. Die laatste twee zijn creatieve werkvormen, waarbij je op zoek gaat naar dingen die jou helpen en steunen als het even niet zo lekker gaat. Die ‘hulpbronnen’ zoek je in de natuur (tijdens de wandeling) of door je eigen canvas te maken door te knippen, te plakken en te scheuren. De sessies duren anderhalf uur.

Laat los en ga doen

Ik kan me zo goed voorstellen dat je dit leest en denkt: ‘hm, dit zou ik best willen. Maar ik ken Valerie niet.’ Of dat je het spannend vindt om je kwetsbaar op te stellen. Of dat je je ruimte niet inneemt omdat je anderen de kans wil geven. Kortom: dat je niet voor jezelf kiest. En dan gebeurt er dus helemaal niks. Daarom vraag ik je: voel jij dat dit helpend kan zijn voor jou of iemand om je heen? Stuur me dan een berichtje. Je mag hierin vertellen waarom, maar alleen een naam is ook goed. Uit alle inzendingen kies ik intuïtief degene die de gratis sessie krijgt.

Laat een reactie achter